Pečené jelenie stehno

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

Umyté mäso prešpikujeme údenou slaninou, posolíme, posypeme mletým čiernym korením, tlčenými borievkami a na rozpálenom tuku opečieme z každej strany. Potom ho podlejeme horúcou vodou a dusíme. Mäkké mäso vložíme do rúry zapiecť, pričom ho občas podlejeme vlastnou šťavou. Podávame s ryžou, opekanými zemiakmi a s uhorkou alebo s brusnicovým kompótom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dusené hovädzie na zelenine

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hríbiky s vajcami

Náročnosť

Vrstvený koláč

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny