Zajac na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Zajaca odblaníme a prešpikujeme prúžkami údenej slaniny. Na olej dáme ocedenú zeleninu a pokrájanú cibuľu, popražíme, podlejeme vodou, pridáme zajaca a dusíme. Po udusení dáme do rúry zapiecť.

  2. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme múkou rozmiešanou v kyslej smotane a povaríme. Nakoniec pridáme horčicu, cukor a ocot. Omáčku pretrieme cez sito a vložíme do nej pokrájané mäso. Podľa chuti osolíme. Podávame s knedľou alebo cestovinami.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tekvicový prívarok
prívarok tekvica

Tekvicový prívarok na kyslo

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Lekvárové pirohy
sladké jedlo sladký obed

Lekvárové pirohy s makom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Plnený oštiepok

Náročnosť