Zapečené plnené papriky s bešamelom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté očistené papriky prekrojíme po dĺžke, naplníme pripravenou mäsovou plnkou, dáme do nádoby s olejom, povrch trocha osolíme a pečieme. Pred dopečením papriku zalejeme bešamelom a zapečieme.
Plnka: Na oleji speníme očistenú pokrájanú cibuľu, pridáme umytú, očistenú a pokrájanú zelenú papriku a paradajky, posekanú zelenú zelerovú i petržlenovú vňať a zomleté mäso. Všetko spolu opražíme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením.
Bešamel: Z masla a múky pripravíme ružovú zápražku, pridáme mletú červenú papriku, smotanu a uvaríme hustú kašu. Do vychladnutej zamiešame posekanú zelenú zelerovú vňať, rozšľahané vajce a soľ.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená