Zapekaný karfiol 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Uvarený karfiol rozoberieme na ružičky. Očistený karfiol uvaríme v slanej vode. Nádobu vymastíme tukom a vysypeme strúhankou. Vložíme do nej uvarený ocedený karfiol, zalejeme mliekom, v ktorom sme rozšľahali vajce, polejeme roztopeným maslom a dáme do rúry zapiecť. Zapečený karfiol môžeme posypať opraženou strúhankou. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jogurtové kuracie rezne

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Fazuľa po Bulharsky

Náročnosť

Sendviče s lososom a bryndzou s údenou chuťou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Orechové zákusky

Náročnosť