Zeleninový šalát s majonézou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistenú mrkvu a zeler uvaríme v slanej vode. Vychladnutú zeleninu pokrájame na malé kocky a dáme do misy. Pridáme uhorky a očistené, na kocky pokrájané jablká, pokrájané zemiaky, cibuľu, majonézu, smotanu, soľ, na koniec noža mleté čierne korenie, citrónovú šťavu a ocedený konzervovaný hrášok. Všetko spolu dobre premiešame. Podávame k pečenému mäsu, rybám s chlebom alebo s pečivom. Šalát používame aj na zdobenie studených mís.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená