Zeleninový šalát s majonézou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistenú mrkvu a zeler uvaríme v slanej vode. Vychladnutú zeleninu pokrájame na malé kocky a dáme do misy. Pridáme uhorky a očistené, na kocky pokrájané jablká, pokrájané zemiaky, cibuľu, majonézu, smotanu, soľ, na koniec noža mleté čierne korenie, citrónovú šťavu a ocedený konzervovaný hrášok. Všetko spolu dobre premiešame. Podávame k pečenému mäsu, rybám s chlebom alebo s pečivom. Šalát používame aj na zdobenie studených mís.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Guláš na ruský spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Poľovnícke roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Mrkvová polievka so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Diétne halušky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Ovocná pochúťka

Náročnosť

Plnené mini papričky s bryndzou s údenou chuťou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút