Udon reznace so zeleninou a tofu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
136 Receptov

Postup receptu

  1. Tofu nakrájame na kocky a vypražíme na oleji. Kapustu, mrkvu, jarnú cibuľku nakrájame na tenké pásiky. Udon rezance uvaríme podľa návodu.

  2. Omáčku si pripravíme zmiešaním sezamového oleja, arašidového masla, sójovej omáčky, medu a chilli

  3. Na oleji si opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme kapustu a mrkvu a chvíľu sprudka pražíme. Následne pridáme udon rezance, tofu, zalejeme omáčkou a varíme približne 5 minút.

  4. Na záver jedlo už len posypeme jarnou cibuľkou,  sezamovými semienkami pridáme nakrájanú uhorku či koriander a môžeme podávať. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Špenátové halušky s bryndzou a slaninkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Palacinky na sladko s džemom a ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
koláč
Dezerty

Mrkvový svieži koláč

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
talianska kuchyňa

Pravé talianske lasagne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
bryndzové halušky

Bryndzové halušky na tradičný slovenský spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Majonéza omáčky

Domáca majonéza s pečeným cesnakom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút