Udon reznace so zeleninou a tofu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.59
229 Receptov

Postup receptu

  1. Tofu nakrájame na kocky a vypražíme na oleji. Kapustu, mrkvu, jarnú cibuľku nakrájame na tenké pásiky. Udon rezance uvaríme podľa návodu.

  2. Omáčku si pripravíme zmiešaním sezamového oleja, arašidového masla, sójovej omáčky, medu a chilli

  3. Na oleji si opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme kapustu a mrkvu a chvíľu sprudka pražíme. Následne pridáme udon rezance, tofu, zalejeme omáčkou a varíme približne 5 minút.

  4. Na záver jedlo už len posypeme jarnou cibuľkou,  sezamovými semienkami pridáme nakrájanú uhorku či koriander a môžeme podávať. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Majonéza omáčky

Domáca majonéza s pečeným cesnakom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
bonbony
brazílska kuchyňa

Brigadeiro

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Slivkové gule

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Maďarská hríbová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Slaná domáca granola
snack

Slaná domáca granola

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
cestoviny
talianska kuchyňa unikátna kombinácia

Citrónovo-ricottové cestoviny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút