Ruská polievka Boršč

Vyskúšajte polievku z červenej cvikly! Milovníci repy si na nej určite pochutia.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Očistené a umyté mäso a zeleninu pokrájame na hrubšie rezance. Zalejeme vodou, pridáme bobkový list, soľ a varíme, kým nie je mäso mäkké.

  2. Posekanú cibuľu zapeníme na oleji a dáme do polievky spolu s rajčiakovým pretlakom. Smotanu rozmiešame s múkou, prilejeme vodu z polievky, premiešame a prilejeme do polievky. Nakoniec podľa chuti okyslíme, okoreníme a podávame s pečivom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bifteky s vajcom

Náročnosť

Zeleninová polievka s karfiolom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Rýchly hruškový kompót so škoricou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Mrkvová marmeláda

Náročnosť

Hovädzie rebro s chrenovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny