Polievka z hovädzieho chvosta

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Hovädzí chvost očistíme, umyjeme, rozsekáme na kúsky a osolíme. Na rozohriatom masle opražíme pokrájanú koreňovú zeleninu, cibuľu, celé čierne a nové korenie, bobkový list a tymian. Do tohto základu vložíme kúsky mäsa, podlejeme horúcou vodou a udusíme do mäkka. Mäkké mäso zbavíme kostí a prípadne ešte pokrájame. Šťavu z mäsa rozriedime potrebným množstvom horúcej vody, povaríme a precedíme na pokrájané mäso.
Podávame s osobitne uvarenými tenkými rezancami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená