Bravčové mäso na šťave

Uvarte si chutné bravčové mäsko na šťave. Šťavnaté, jemné a maximálne chutné. Vyskúšajte!
Viac chutných receptov nájdete tu.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.57
229 Receptov

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

  1. Mäso naklepeme, nasolíme a opečieme ho z oboch strán na naolejovanej panvici. Pridáme nakrájanú cibuľu na kolečká, opečieme a pridáme prelisovaný cesnak.

  2. Pridáme 0,3 l vody a v nej rozmiešaný bujón. Podlejeme mäso, zakryjeme a dusíme.

  3. Keď je mäso mäkké, odkryjeme ho, vyberieme mäso, do šťavy pridáme čajovú lyžičku múky, zahustíme a vrátime mäso naspäť a povaríme ešte 5 minút.

  4. Podávame s ryžou či zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

koláč
Dezerty

Mrkvový svieži koláč

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
rezance
hotové do 30 minút

Udon reznace so zeleninou a tofu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kysnutá knedľa

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Pečené zemiaky v šupke

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Budha miska

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Karfiolové kúsky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút