Bravčové mäso s párkom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, osušíme utierkou a nožom urobíme doň štyri otvory, do ktorých vtláčame polovičky párkov. Otvory špáradlom uzavrieme, mäso zo všetkých strán opečieme na masti a vyberieme na tanier. Do masti pridáme postrúhanú cibuľu, papriku, korenie, podlejeme vodou, vložíme mäso, osolíme a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, popražíme, rozriedime, povaríme a precedenou šťavou polejeme pokrájané mäso. Podávame s haluškami alebo so zemiakmi a kyslou uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Barania polievka

Náročnosť

Vihorlatský rezeň

Náročnosť

Kuracie prsia na tatarskej omáčke s broskyňami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Džuveč

Náročnosť