Bravčové mäso s párkom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, osušíme utierkou a nožom urobíme doň štyri otvory, do ktorých vtláčame polovičky párkov. Otvory špáradlom uzavrieme, mäso zo všetkých strán opečieme na masti a vyberieme na tanier. Do masti pridáme postrúhanú cibuľu, papriku, korenie, podlejeme vodou, vložíme mäso, osolíme a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, popražíme, rozriedime, povaríme a precedenou šťavou polejeme pokrájané mäso. Podávame s haluškami alebo so zemiakmi a kyslou uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená