Bravčové rebierko na hubách so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Karé aj s kosťou pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, okraje narežeme a na horúcom oleji z jednej i z druhej strany prudko opečieme. Do oleja pridáme postrúhanú cibuľu a necháme ju zapeniť. Potom pridáme na hrot noža červenej papriky, korenie, soľ, trochu horúcej vody a všetko spolu prikryté dusíme. Keď je mäso skoro mäkké, pridáme umyté a na plátky pokrájané hríby a ešte dusíme. Mäkké zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a múky, povaríme a nakoniec okyslíme citrónovou šťavou. Podávame s ryžou, knedľou alebo s haluškami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Chudobní rytieri

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Anglický rozbíf

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina