Bravčové rebierko na hubách so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Karé aj s kosťou pokrájame na rezne, ktoré naklepeme, okraje narežeme a na horúcom oleji z jednej i z druhej strany prudko opečieme. Do oleja pridáme postrúhanú cibuľu a necháme ju zapeniť. Potom pridáme na hrot noža červenej papriky, korenie, soľ, trochu horúcej vody a všetko spolu prikryté dusíme. Keď je mäso skoro mäkké, pridáme umyté a na plátky pokrájané hríby a ešte dusíme. Mäkké zahustíme zátrepkou z kyslej smotany a múky, povaríme a nakoniec okyslíme citrónovou šťavou. Podávame s ryžou, knedľou alebo s haluškami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená