Bravčové rezne na paprike a paradajkach

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové mäso pokrájame na tenké rezne a na horúcej masti sprudka opečieme po oboch stranách. Pridáme očistenú a nadrobno posekanú cibuľu, červenú papriku, soľ a dusíme vo vlastnej šťave. Občas podlejeme horúcou vodou a prikryté udusíme do mäkka. Zelenú papriku umyjeme, očistíme a pokrájame na rezance. Paradajky ošúpeme, zbavíme jadier, pokrájame a spolu s paprikou pridáme na mäso. Udusíme do mäkka a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Malinový kompót 2.

Náročnosť

Cigánske hrianky

Náročnosť

Vyprážané jablkové kolieska

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Šunka s vajciami 2.

Náročnosť