Bravčové rezne na paprike a paradajkach

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové mäso pokrájame na tenké rezne a na horúcej masti sprudka opečieme po oboch stranách. Pridáme očistenú a nadrobno posekanú cibuľu, červenú papriku, soľ a dusíme vo vlastnej šťave. Občas podlejeme horúcou vodou a prikryté udusíme do mäkka. Zelenú papriku umyjeme, očistíme a pokrájame na rezance. Paradajky ošúpeme, zbavíme jadier, pokrájame a spolu s paprikou pridáme na mäso. Udusíme do mäkka a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená