Šalát z červenej kapusty 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Červenú kapustu zbavíme vrchných zvednutých listov, umyjeme a pokrájame na tenké rezance. Trošku osolíme, posypeme rascou, rozmiešame a necháme uležať. Vodu, ocot, soľ, cukor, čierne korenie a nové korenie dáme zovrieť. Uležanú kapustu vyžmýkame, naložíme do pripravených pohárov, zalejeme vychladnutým roztokom a poháre zaviažeme dvojitým celofánom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Maďarský guláš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zapekané zemiaky s vajcom a syrom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Karfiol na masle

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Palacinky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút