Šalát z červenej kapusty 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Červenú kapustu zbavíme vrchných zvednutých listov, umyjeme a pokrájame na tenké rezance. Trošku osolíme, posypeme rascou, rozmiešame a necháme uležať. Vodu, ocot, soľ, cukor, čierne korenie a nové korenie dáme zovrieť. Uležanú kapustu vyžmýkame, naložíme do pripravených pohárov, zalejeme vychladnutým roztokom a poháre zaviažeme dvojitým celofánom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vanilkový krém

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Žemle plnené tvarohom 1.

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Smotanové lievance

Náročnosť

Lečo s bryndzou

Náročnosť

Banány s krémom

Náročnosť