Bryndzová nátierka

S prvými jarnými dňami sa akosi prirodzene v mnohých domácnostiach podáva bryndzová nátierka. Niektorí ju poznáme aj pod názvom „šmirkas“. Snáď ani neexistuje jednoduchšia a rýchlejšia domáca nátierka než táto. V základe je tvorená len dvomi surovinami: bryndzou a maslom. Recept si určite niekam uložte a nezabudnite si ju dopriať hlavne počas májových dní, kedy sa vyrába tá najkvalitnejšia a najchutnejšia bryndza.

Náročnosť
Čas prípravy
15 min.
Čas varenia
15 min.
Celkový čas
30 min.

Gurmán recepty

Viac od autora

Krémeš z bebe keksov
Dezerty krémeš nepečený koláč

Krémeš z bebe keksov

Náročnosť
Čas prípravy
1 hod. 30 min.
Cviklovo-zemiakový šalát
cviklový šalát príloha Vegetariánske jedlo

Cviklovo-zemiakový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
1 hod. 30 min.
Talianske ryžové guľky
talianska kuchyňa tip na obed Vegetariánske jedlo

Talianske ryžové guľky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hod. 30 min.
Chilli con carne s mletým mäsom
chilli tip na obed

Chilli con carne s mletým mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hod. 30 min.
Kokosová ryža so šafránom
príloha prílohy ryža

Kokosová ryža so šafránom

Náročnosť
Čas prípravy
30 min.
Hovädzí steak s chimichurri a šalátom
rýchly recept steak tip na obed

Hovädzí steak s chimichurri a šalátom

Náročnosť
Čas prípravy
30 min.