Bryndzové halušky

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené surové zemiaky postrúhame, pridáme soľ, múku a vypracujeme cesto. Dáme do dierkovaného sita na halušky a vareškou pretláčame halušky do dostatočného množstva vriacej vody. Keď vyjdú na povrch, hneď ich povyberáme. Uvarené halušky polejeme rozpustenou masťou, posypeme bryndzou a dobre premiešame. Slaninu nakrájame na malé kocky, necháme chvíľu popražiť a posypeme ňou halušky až tesne pred podávaním.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jahodový koláč

Náročnosť

sobotňajší šalát

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Omeleta s ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Ovocná pochúťka

Náročnosť