Kotlíkový guláš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Cibuľu očistíme, pokrájame a speníme na masti. Potom k nej pridáme mäso pokrájané na kocky, opečieme, pridáme mletú papriku, mleté korenie, soľ, poseknú rascu a rozotretý cesnak. Podlejeme horúcou vodou, prikryjeme a dusíme. Keď je mäso už skoro mäkké, pridáme olúpané, na kocky pokrájané zemiaky a ešte spolu varíme. Z múky a vajca vypracujeme polotuhé cesto, z ktorého odkrajujeme malé kúsky a hádžeme do vriaceho guláša. Nakoniec pridáme očistenú, umytú papriku pokrájanú na rezance a rajčiaky pokrájané na malé dieliky. Povaríme do zmäknutia. Podávame s chlebom.

Zdroj foto: pixabay.com

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mrkva na cesnaku.

Náročnosť
Segedín
maďarská kuchyňa

Segedín

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
boršč
ruská kuchyňa

Ruská polievka Boršč

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Sladké palacinky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Karfiol so smotanou

Náročnosť