Kotlíkový guláš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Cibuľu očistíme, pokrájame a speníme na masti. Potom k nej pridáme mäso pokrájané na kocky, opečieme, pridáme mletú papriku, mleté korenie, soľ, poseknú rascu a rozotretý cesnak. Podlejeme horúcou vodou, prikryjeme a dusíme. Keď je mäso už skoro mäkké, pridáme olúpané, na kocky pokrájané zemiaky a ešte spolu varíme. Z múky a vajca vypracujeme polotuhé cesto, z ktorého odkrajujeme malé kúsky a hádžeme do vriaceho guláša. Nakoniec pridáme očistenú, umytú papriku pokrájanú na rezance a rajčiaky pokrájané na malé dieliky. Povaríme do zmäknutia. Podávame s chlebom.

Zdroj foto: pixabay.com

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená