Bryndzové tyčinky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Jednu tretinu múky zmiesime s margarínom a sformujeme do kocky. Do ostatnej pridáme bryndzu, soľ, žĺtok, vodu, vypracujeme vláčne cesto, z ktorého urobíme bochník a necháme na pomúčenom lopári stáť asi 15 minút. Potom do cesta zabalíme margarínovú kocku a vyvaľkáme ho. Skladáme a rozvaľkávame ho ako lístkové cesto. Trikrát poskladané cesto vyvaľkáme na hrúbku ½ cm, potrieme rozšľahaným vajcom, ostrôžkou pokrájame na tyčinky, ktoré posypeme soľou a rascou a upečieme v stredne teplej rúre.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Roštenky Esterházy

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Kapor na rasci

Náročnosť

Rýchla knedľa

Náročnosť