Bulharský guláš

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na kocky, posypeme ho mletým čiernym korením, mletým zázvorom, osolíme a necháme 2 hodiny odležať. Na masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku a mäso. Prudko opečieme, podlejeme horúcou vodou, pridáme rozotretý cesnak, bobkový list a dusíme do polomäkka. Potom pridáme na rezance pokrájanú mrkvu, olúpané a na kocky pokrájané zemiaky a dodusíme. Nakoniec zahustíme guláš zaprášením múkou a povaríme. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená