Bulharský guláš

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na kocky, posypeme ho mletým čiernym korením, mletým zázvorom, osolíme a necháme 2 hodiny odležať. Na masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku a mäso. Prudko opečieme, podlejeme horúcou vodou, pridáme rozotretý cesnak, bobkový list a dusíme do polomäkka. Potom pridáme na rezance pokrájanú mrkvu, olúpané a na kocky pokrájané zemiaky a dodusíme. Nakoniec zahustíme guláš zaprášením múkou a povaríme. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Chodské koláče
Dezerty mak múčniky slivkový lekvár tvaroh

Chodské koláče

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Šípkové víno

Náročnosť

Tekvicový prívarok na leči

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Kapor na rasci

Náročnosť

Miešaný kompót

Náročnosť

Rybacia pomazánka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút