Bulharský šalát

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zelenú cibuľu umyjeme, pokrájame na kolieska, očistenú mrkvu postrúhame, srdiečka umytého šalátu tiež pokrájame na rezance, dáme do misky, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, olejom a premiešame. Šalátovú zmes rozdelíme na umyté šalátové listy, stočíme na závitky a urovnáme na mise. Jednotlivé závitky ozdobíme na plátky nakrájanými vajcami a prelejeme rozšľahanou smotanou. Nakoniec závitky posypeme jemne posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame ako predjedlo alebo ako večeru s chlebom a syrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená