Bulharský šalát

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Zelenú cibuľu umyjeme, pokrájame na kolieska, očistenú mrkvu postrúhame, srdiečka umytého šalátu tiež pokrájame na rezance, dáme do misky, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, olejom a premiešame. Šalátovú zmes rozdelíme na umyté šalátové listy, stočíme na závitky a urovnáme na mise. Jednotlivé závitky ozdobíme na plátky nakrájanými vajcami a prelejeme rozšľahanou smotanou. Nakoniec závitky posypeme jemne posekanou petržlenovou vňaťou. Podávame ako predjedlo alebo ako večeru s chlebom a syrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená