Bravčové mäso dusené na zelenej paprike so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na štyri kúsky pokrájané mäso, posolíme a zo všetkých strán opečieme. Potom pridáme malú lyžičku papriky, rascu, korenie, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Keď je mäso mäkké, prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali múku, povaríme, pridáme na rezance pokrájanú zelenú papriku a necháme ju upariť. Podávame s haluškami alebo s varenou cestovinou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená