Bravčové mäso dusené na zelenej paprike so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Na oleji zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na štyri kúsky pokrájané mäso, posolíme a zo všetkých strán opečieme. Potom pridáme malú lyžičku papriky, rascu, korenie, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Keď je mäso mäkké, prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali múku, povaríme, pridáme na rezance pokrájanú zelenú papriku a necháme ju upariť. Podávame s haluškami alebo s varenou cestovinou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Chrenová omáčka

Náročnosť

Rezance s makom

Náročnosť

Mandľové rezy

Náročnosť

Plnená paprika 1.

Náročnosť