Citrónovo-ricottové cestoviny

Krémové cestoviny so šťavnatým citrónom a špenátom je kombinácia, ktorá Vás určite zaujme a máte ju hotovú do 15 minút!
Krémové cestoviny so šťavnatým citrónom a špenátom je kombinácia, ktorá Vás určite zaujme a máte ju hotovú do 15 minút!
Cestoviny uvarte v osolenej vode. Približne 1 dcl cestovinovej vody si odložte na omáčku.
Cesnak nakrájajte nadrobno a osmažte na panvici, následne pridajte špenát, ktorý nechajte dusiť približne 10 minút, alebo kým nie je hotový.
Do zmesi pridajte ricottu, citrónovú kôru, šťavu z polovice citróna, soľ, čierne korenie, 20 g parmezánu a vodu z cestovín (nie všetku, ale tak, aby ste dosiahli želanú konzistenciu omáčky). Pridajte cestoviny, premiešajte a môžete podávať. Nezabudnite pred servírovaním posypať zvyšným parmezánom. Buon Appetito!
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ