Citrónovo-ricottové cestoviny

Krémové cestoviny so šťavnatým citrónom a špenátom je kombinácia, ktorá Vás určite zaujme a máte ju hotovú do 15 minút!

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
136 Receptov

Ingrediencie pre 5 osôb

Postup receptu

  1. Cestoviny uvarte v osolenej vode. Približne 1 dcl cestovinovej vody si odložte na omáčku.

  2. Cesnak nakrájajte nadrobno a osmažte na panvici, následne pridajte špenát, ktorý nechajte dusiť približne 10 minút, alebo kým nie je hotový.

  3. Do zmesi pridajte ricottu, citrónovú kôru, šťavu z polovice citróna, soľ, čierne korenie, 20 g parmezánu a vodu z cestovín (nie všetku, ale tak, aby ste dosiahli želanú konzistenciu omáčky). Pridajte cestoviny, premiešajte a môžete podávať. Nezabudnite pred servírovaním posypať zvyšným parmezánom. Buon Appetito!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

bryndzové halušky

Bryndzové halušky na tradičný slovenský spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
koláč
Dezerty

Rýchly broskyňový koláč

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
zmrzlina sorbet
Dezerty

Malinový sorbet

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
šalát
šalát vhodné na grilovačku

Coleslaw šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
cheesecake
Dezerty nepečený dezert

Nepečené karamelové cheesecake kúsky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
polievky

Ramen z vifonu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút