Polievka Hašé 3.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso a kosti vložíme do studenej vody a pomaly varíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme očistenú, umytú a na kocky pokrájanú zeleninu, osolíme a dovaríme. Medzitým pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vývarom z mäsa a zo zeleniny, pridáme mlieko a povaríme. Nakoniec pridáme zomleté hovädzie mäso a posekanú zelenú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krokety z hydiny

Náročnosť

Vanilková torta

Náročnosť

Poľovnícke závitky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Syrové štvorčeky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút