Polievka Hašé 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso a kosti vložíme do studenej vody a pomaly varíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme očistenú, umytú a na kocky pokrájanú zeleninu, osolíme a dovaríme. Medzitým pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vývarom z mäsa a zo zeleniny, pridáme mlieko a povaríme. Nakoniec pridáme zomleté hovädzie mäso a posekanú zelenú petržlenovú vňať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pomarančový údiv

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Piškótová misa

Náročnosť

Orechová torta 1.

Náročnosť

Hlávkový šalát 5.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút