Cigánska roštenka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté, osušené a naklepané hovädzie mäso narežeme na rezne, osolíme, okraje narežeme a na rozpálenom oleji po oboch stranách prudko opražíme. Vo zvyšku oleja opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, mleté čierne korenie, vložíme opražené mäso, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso mäkké, zapražíme ho múkou a povaríme. Na hotový rezeň pred podávaním položíme kúsok opečenej slaniny nakrájanej do formy hrebienka. Podávame so zemiakmi a sladkokyslou uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená