Cigánska roštenka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté, osušené a naklepané hovädzie mäso narežeme na rezne, osolíme, okraje narežeme a na rozpálenom oleji po oboch stranách prudko opražíme. Vo zvyšku oleja opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, mleté čierne korenie, vložíme opražené mäso, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso mäkké, zapražíme ho múkou a povaríme. Na hotový rezeň pred podávaním položíme kúsok opečenej slaniny nakrájanej do formy hrebienka. Podávame so zemiakmi a sladkokyslou uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Žĺtkové listy

Náročnosť

Pomarančový chren

Náročnosť

Koktejl

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Kelový prívarok 2.

Náročnosť