Cigánsky špíz

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

  1. Z mäsa nakrájame tenké plátky, mierne ich naklepeme a napichujeme striedavo splátkami slaniny, kolieskami očistených zemiakov na krátke ražne alebo drievka. Takto pripravené mäso osolíme, okoreníme a pomaly pečieme po oboch stranách na rozpálenom oleji. K pokrmu podávame chlieb, horčice, tatársku omáčku a rôzne zeleninové šaláty.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 07, 2022 / 19:03

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

boršč
ruská kuchyňa

Ruská polievka Boršč

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Tatranský špíz

Náročnosť