Domáci tatarák - recept | Gurman.sk

Domáci tatarák

Túžite si pripraviť vynikajúci domáci tatarák, ale neviete presne ako na to? Máme pre Vás recept a rady ako si pripraviť túto surovú lahôdku doma ako šéfkuchár. Stačí sa držať niekoľkých dôležitých pravidiel a dochutiť mäso podľa seba. Kľudne si ho môžete urobiť len s cibuľou, soľou, korením a olejom či žĺtkom. Najdôležitejším pravidlom pre vynikajúci tatarák však je, aby ste stavili na kvalitný kus hovädzej sviečkovej a správny spôsob prípravy mäsa.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Gurmán recepty

Viac od autora

Placky z kyslej kapusty
obed vegan

Placky z kyslej kapusty

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Kulajda s hubami a kôprom
hríby polievka polievky

Kulajda s hubami a kôprom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Ryžové rezance v arašidovej omáčke
arašidové maslo fit recept zdravé jedlo

Ryžové rezance v arašidovej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Holandská omáčka
omáčka omáčky rýchle

Holandská omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Hovädzí steak s chimichurri a šalátom
rýchly recept steak tip na obed

Hovädzí steak s chimichurri a šalátom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Kačacie prsia s chrumkavou kožou
kačacie prsia obed tip na obed

Kačacie prsia s chrumkavou kožou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút