Jemná žemľová knedľa

Obmeňte klasickú knedľu za žemľovú!
Podobné recepty nájdete v tejto sekcií.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 2 osoby

Postup receptu

  1. Žemle pokrájané na kocky zalejeme mliekom. Maslo vymiešame s vajcom a so soľou, pridáme navlhčené žemle, múku a zamiešame.

  2. Masu dáme na navlhčenú a pomastenú utierku, sformujeme do tvaru valčeka, utierku stočíme a previažeme niťou. Knedľu varíme v osolenej vode asi 20-30 minút. Podávame k zaprávaným mäsám a zelenine.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šalát z kyslej kapusty

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Ryba na víne 2.

Náročnosť

Jameson Ginger

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút