Fazuľa s kyslou kapustou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

200 g fazule
400 g kyslej kapusty
200 g zemiakov
30 g údenej slaniny
40 g cibule
soľ

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Prebratú umytú fazuľu zalejeme studenou vodou a necháme stáť do druhého dňa. Potom ju v tlakovom hrnci uvaríme do mäkka. Zvyšok vody necháme odpariť. Na kocky pokrájanú údenú slaninu popražíme, pridáme očistenú nadrobno pokrájanú cibuľu, ktorú zapeníme, vložíme pokrájanú kyslú kapustu, umyté, očistené na kocky pokrájané zemiaky, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Mäkkú fazuľu zamiešame s kapustou a zemiakmi a podľa chuti dosolíme. Podávame ju k varenému údenému mäsu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bujón so žĺtkom

Náročnosť

Mäsové ježe

Náročnosť

Zubáč na ružičkovom keli s gaštanmi

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Hubová polievka

Náročnosť

Polievka hydinové ragú

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút