Foie gras – paštéta z kačacej pečene

Prineste si kúsok Francúzska do svojej kuchyne!

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
218 Receptov

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

  1. Cesnak aj cibuľu nakrájame na drobné kúsky a opečieme na oleji dozlatista. Po chvíli pridáme rozmarín a víno. Kačaciu pečeň umyjeme, osušíme a taktiež nakrájame na kúsky. Pridáme k zmesi, počkáme, kým sa mäsko zatiahne a podusíme.

  2. Po upečení dáme celú zmes do mixéra, dochutíme soľou a čiernym korením. Rozmixujeme, pridáme nadrobno nakrájané slivky a brusnice a opäť pomixujeme. Do celej zmesi pridáme maslo, dáme do nádoby a necháme stuhnúť. Podávame s opečeným chlebíkom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Silvestrovské pizza rolky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
medovníky
vianoce vianočný recept

Mäkučké medovníky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
vanilkové rožky
vianoce vianočné recepty

Vanilkové rožky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Domáce bazalkové pesto

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
cestoviny
talianska kuchyňa unikátna kombinácia

Citrónovo-ricottové cestoviny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
zmrzlina
Dezerty vegan

Zdravá banánová zmrzlina

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút