Foie gras – paštéta z kačacej pečene

Prineste si kúsok Francúzska do svojej kuchyne!

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.58
229 Receptov

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

  1. Cesnak aj cibuľu nakrájame na drobné kúsky a opečieme na oleji dozlatista. Po chvíli pridáme rozmarín a víno. Kačaciu pečeň umyjeme, osušíme a taktiež nakrájame na kúsky. Pridáme k zmesi, počkáme, kým sa mäsko zatiahne a podusíme.

  2. Po upečení dáme celú zmes do mixéra, dochutíme soľou a čiernym korením. Rozmixujeme, pridáme nadrobno nakrájané slivky a brusnice a opäť pomixujeme. Do celej zmesi pridáme maslo, dáme do nádoby a necháme stuhnúť. Podávame s opečeným chlebíkom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

mousse
Dezerty

Mousse z horkej čokolády

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
dip
hotové do 30 minút vegan zdravé

Baba Ganoush (dip z baklažánu)

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
rezance
hotové do 30 minút

Udon reznace so zeleninou a tofu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
šalát

Kuskusový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
guličky
desiata rýchle zdravé

Guľky z ovsených vločiek

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Gurmánske chilli con carne

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút