Francúzsky toast

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

4 plátky chleba na opekanie Warburtons
3 veľké vajcia z voľného chovu
60ml kyslej smotany
75g nerafinovaného krupicového cukru
1 ČL mletej škorice
1 PL masla
200g jahôd, rozpolených
200g čučoriedok
4 PL šľahačkového kyslého krému (crème fraiche) alebo prírodného bieleho jogurtu
práškový cukor na poprášenie

Postup receptu

V miske spolu vyšľahajte vajcia, smotanu, cukor a škoricu. Zohrejte panvicu na miernom ohni a roztopte maslo, kým nezačne bublať.
Namočte plátky chleba do vajcovej zmesi a po dvoch kúskoch vkladajte do panvice, z každej strany na 2 minúty, alebo kým nie sú opečené do zlatista.
Na každý plátok poukladajte štvrtinu lesných plodov a lyžičku crème fraiche alebo prírodný jogurt a poprášte práškovým cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená