Francúzsky toast

Chlieb vo vajíčku s čerstvým ovocím a lahodným krémom musíte zaradiť medzi svoje raňajkové recepty.
Chlieb vo vajíčku s čerstvým ovocím a lahodným krémom musíte zaradiť medzi svoje raňajkové recepty.
4 plátky chleba na opekanie Warburtons
3 veľké vajcia z voľného chovu
60ml kyslej smotany
75g nerafinovaného krupicového cukru
1 ČL mletej škorice
1 PL masla
200g jahôd, rozpolených
200g čučoriedok
4 PL šľahačkového kyslého krému (crème fraiche) alebo prírodného bieleho jogurtu
práškový cukor na poprášenie
V miske spolu vyšľahajte vajcia, smotanu, cukor a škoricu do jemnej konzistencie.
Zohrejte panvicu na miernom ohni a roztopte maslo, kým nezačne bublať.
Namočte plátky chleba do vajcovej zmesi a po dvoch kúskoch vkladajte do panvice, z každej strany na 2 minúty, alebo kým nie sú opečené do zlatista.
Na každý plátok poukladajte štvrtinu lesných plodov a lyžičku crème fraiche alebo prírodný jogurt a poprášte práškovým cukrom.
Dobrú chuť!
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ