Marinovaný pstruh

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Čerstvé pstruhy vypitveme, dobre umyjeme, otrieme utierkou, osolíme a necháme asi pol druha hodiny odpočívať. Potom ryby opäť osušíme, potrieme olejom a rýchlo opečieme. Opečené uložíme do porcelánovej misy a necháme vychladnúť. Potom ich zalejeme horúcou marinádou a len čo roztok vychladne, pridáme posekané kapary alebo kolieska kyslej uhorky, misu zaviažeme celofánom či alobalom a uložíme do chladu na dva dni. Pred podávaním ryby upravíme na misu, ozdobíme cibuľou, rajčiakmi, hlávkovým šalátom a polejeme olejom a citrónovou šťavou.
Marináda: Všetky suroviny zmiešame a spolu dobre povaríme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Nákyp z palaciniek

Náročnosť

Lečo s hubami

Náročnosť

Šípkové víno

Náročnosť

Kukuričná kaša

Náročnosť