Hovädzia pečeň na slanine

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Mladú hovädziu pečeň zbavíme blán, pokrájame na štyri rezne, slabo naklepeme, okraje narežeme, obalíme v múke a na rozpálenom oleji rýchlo z oboch strán opečieme. Opečené rezne z oleja vyberieme, do zvyšku pridáme postrúhanú cibuľu, opražíme ju do ružova, pridáme paradajkový pretlak a opečené rezne, trošku podlejeme vodou a prikryté podusíme do mäkka. Počas dusenia rezne občas obrátime. Pred dodusením posolíme a okoreníme. Na rezne nalejeme opraženú údenú slaninu pokrájanú na kocky. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a so šalátom alebo s uhorkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená