Postup receptu
Očistené, opláchnuté hovädzie zadné pretiahneme na pásiky nakrájanou slaninou. Ostrým nožom urobíme v strede mäsa asi na tri prsty široký otvor, naplníme natvrdo uvarenými vajciami a otvor uzavrieme kovovou ihlicou. Pripravené mäso osolíme, okoreníme, poprášime preosiatou múkou a na dobre rozohriatej masti zo všetkých strán rýchlo opečieme. V nádobe upražíme zvyšok na kocky pokrájanej slaniny, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, opražíme ju, vložíme na ňu opečené mäso, podlejeme vodou alebo vývarom a v dobre rozohriatej rúre udusíme do mäkka. Udusené mäso pokrájame na porcie. Šťavu prepasírujeme a pred podávaním dochutíme citrónovou šťavou. Do hotovej šťavy pridáme surové maslo. Ako prílohu podávame uvarené zemiaky alebo udusenú ryžu posypané sekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ