Hovädzia pečienka plnená vajciami

Očistené, opláchnuté hovädzie zadné pretiahneme na pásiky nakrájanou slaninou. Ostrým nožom urobíme v strede mäsa asi na tri prsty široký otvor, naplníme natvrdo uvarenými vajciami a otvor uzavrieme kovovou ihlicou. Pripravené mäso osolíme, okoreníme, poprášime preosiatou múkou a na dobre rozohriatej masti zo všetkých strán rýchlo opečieme. V nádobe upražíme zvyšok na kocky pokrájanej slaniny, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, opražíme ju, vložíme na ňu opečené mäso, podlejeme vodou alebo vývarom a v dobre rozohriatej rúre udusíme do mäkka. Udusené mäso pokrájame na porcie. Šťavu prepasírujeme a pred podávaním dochutíme citrónovou šťavou. Do hotovej šťavy pridáme surové maslo. Ako prílohu podávame uvarené zemiaky alebo udusenú ryžu posypané sekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ