Hovädzia roštenka s rascou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 3 osoby

Postup receptu

  1. Umyté hovädzie mäso opražíme nasucho, podlejeme vodou, osolíme, pridáme rascu a udusíme. Keď je mäso mäkké, šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a povaríme. Do hotového pokrmu zamiešame olej.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krémovo-jahodový dezert

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jablkový závin

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Liate cesto

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jednoduché čokoládové guľky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút