Teľacie mäso dusené na hríboch

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Naklepané a na okrajoch na rezané rezne opečieme na oleji, pridáme pokrájanú cibuľku, spolu ešte popražíme, potom pridáme umyté pokrájané hríby, soľ, rascu, podlejeme vodou a dusíme. Udusené rezne zaprášime múkou a ešte podusíme. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Párková polievočka

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Maslový krém

Náročnosť

Milánske rezne

Náročnosť

Jablkové rezy 2.

Náročnosť

Brusnicové rezy

Náročnosť