Teľacie mäso dusené na hríboch

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Ingrediencie

400 g teľacieho mäsa zo stehna
40 g oleja
40 g cibule
100 g čerstvých alebo 10g sušených hríbov
10 g hladkej múky
rasca
soľ
voda

Ingrediencie pre 1 osobu

Postup receptu

Naklepané a na okrajoch na rezané rezne opečieme na oleji, pridáme pokrájanú cibuľku, spolu ešte popražíme, potom pridáme umyté pokrájané hríby, soľ, rascu, podlejeme vodou a dusíme. Udusené rezne zaprášime múkou a ešte podusíme. Podávame s ryžou, so zemiakmi alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rascová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Strúhaná mrkva s jabĺčkom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Vianočné orechy

Náročnosť

Zapekaný tvaroh

Náročnosť