Zemiaková kaša s kyslou kapustou 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umyté, očistené a pokrájané zemiaky uvaríme v osolenej vode, scedíme, pretrieme, prilejeme horúce mlieko a vymiešame na kašu, do ktorej zamiešame posekanú kyslú kapustu. Údenú slaninu pokrájame na kocky, rozpražíme, pridáme očistenú pokrájanú cibuľu a opražíme do ružova. Podávame poliate opraženou cibuľkou a slaninou ako samostatné jedlo.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Majonéza 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Francúzske zemiaky

Náročnosť

Jahodový závin

Náročnosť

Campari DeLuxe Spritz

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút