Huspenina

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Umyté bravčové nožičky a hlavu dáme do studenej vody a pomaly varíme. Neskoršie pridáme celé čierne korenie, bobkový list, soľ, očistenú pokrájanú zeleninu, celú cibuľu a varíme.

  2. Po uvarení scedíme, mäso z hlavy a nožičiek pokrájame, vložíme do vývaru, pridáme 2 lyžičky octu a ešte povaríme. Potom vlejeme do formy a necháme stuhnúť.

  3. Stuhnutú huspeninu vyklopíme, pokvapkáme octom a posypeme posekanou cibuľou. Na huspeninu môžeme použiť aj bravčové uši či chvostík. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 25, 2022 / 12:12

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená