Huspenina 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové nožičky a hlavu dáme do studenej vody a pomaly varíme. Neskoršie pridáme celé čierne korenie, bobkový list, soľ, očistenú pokrájanú zeleninu, celú cibuľu a varíme. Po uvarení scedíme, mäso z hlavy a nožičiek pokrájame, vložíme do vývaru, pridáme 2 lyžičky octu a ešte povaríme. Potom vlejeme do formy a necháme stuhnúť. Stuhnutú huspeninu vyklopíme, pokvapkáme octom a posypeme posekanou cibuľou. Na huspeninu môžeme použiť aj bravčové uši a chvostík. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená