Huspenina 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté bravčové nožičky a hlavu dáme do studenej vody a pomaly varíme. Neskoršie pridáme celé čierne korenie, bobkový list, soľ, očistenú pokrájanú zeleninu, celú cibuľu a varíme. Po uvarení scedíme, mäso z hlavy a nožičiek pokrájame, vložíme do vývaru, pridáme 2 lyžičky octu a ešte povaríme. Potom vlejeme do formy a necháme stuhnúť. Stuhnutú huspeninu vyklopíme, pokvapkáme octom a posypeme posekanou cibuľou. Na huspeninu môžeme použiť aj bravčové uši a chvostík. Podávame s chlebom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Parené buchty

Náročnosť

Medové pyšteky

Náročnosť

Kokosovo – pudingový závin

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Zamilované kuracie prsia

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút