Indický pokrm Butter chicken

Vynikajúca maslová chuť, spojená s indickými koreniami Vám pripraví naozaj chutný zážitok z tohto jedla.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
0
185 Receptov

Postup receptu

  1. Kuracie prsia si umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Do misky pridáme kurkumu, čierne korenie a soľ a touto zmesou obalíme kuracie kúsky. Kúsky opečieme na masle a vyberieme ich z panvice.

  2. Do tej istej panvice pridáme maslo a opražíme na ňom nakrájanú cibuľu, pridáme chilli, rímsky kmín, korenie garam masala, škoricu, cesnak a zázvor. Opečieme do zlatista.

  3. Pridáme paradajkový pretlak, lúpané paradajky, pohár vody a smotanu na varenie. Chvíľu povaríme a pridáme opečené mäso. Necháme variť na miernom ohni po dobu 10-15 minút. Máme hotovo. Podávame s ryžou a posypané koriandrom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

talianska kuchyňa

Pravé talianske lasagne

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
zmrzlina
Dezerty vegan

Zdravá banánová zmrzlina

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Vegetariánske jedlo

Kurací perkelt s haluškami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
prílohy

Vynikajúce domáce hranolky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
cheesecake
Dezerty nepečený dezert

Nepečené karamelové cheesecake kúsky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút