Indický pokrm Butter chicken

Vynikajúca maslová chuť, spojená s indickými koreniami Vám pripraví naozaj chutný zážitok z tohto jedla.
Vynikajúca maslová chuť, spojená s indickými koreniami Vám pripraví naozaj chutný zážitok z tohto jedla.
Kuracie prsia si umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Do misky pridáme kurkumu, čierne korenie a soľ a touto zmesou obalíme kuracie kúsky. Kúsky opečieme na masle a vyberieme ich z panvice.
Do tej istej panvice pridáme maslo a opražíme na ňom nakrájanú cibuľu, pridáme chilli, rímsky kmín, korenie garam masala, škoricu, cesnak a zázvor. Opečieme do zlatista.
Pridáme paradajkový pretlak, lúpané paradajky, pohár vody a smotanu na varenie. Chvíľu povaríme a pridáme opečené mäso. Necháme variť na miernom ohni po dobu 10-15 minút. Máme hotovo. Podávame s ryžou a posypané koriandrom. Prajeme Vám dobrú chuť!
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ