Jablková šťava

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zdravé, úplne zrelé jesenné alebo zimné jablká preberieme, odstopkujeme a zbavíme jadrovníka. Potom ich pokrájame na štvrtky alebo polovice, umyjeme, zomelieme a cez bavlnenú látku alebo gázu pretrieme. Získanú šťavu rýchlo zohrejeme na teplotu 77 -79 °C a ešte teplú nalejeme do vysterilizovaných teplých fliaš. Fľaše uzavrieme, dáme do nádoby s teplou vodou (74-77 °C) a po uplynutí 20 minút obsah rýchlo schladíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená