Zemiakové lokše s kyslou kapustou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

5 zemiakové lokše
1 veľká cibuľa
1 dl oleja
0,5 kg kyslej kapusty
soľ
2,5+2 dl vody

Ingrediencie pre 4 osoby

Postup receptu

Hotové zemiakové lokše potrháme alebo nakrájame na malé kúsky /cca 4×4 cm/. Cibuľu nakrájame nadrobno
a na oleji do ružova upražíme. Zalejeme cibuľu vriacou vodou. Sparíme potrhané zemiakové lokše
vodou, v ktorej je cibuľa. Kyslú kapustu /odporúčam pokrájať/ upražíme na malom množstve oleja a trochou vody aby zmäkla. Pridáme kyslú kapustu a osolíme podľa chuti. V zime chutí vynikajúco.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená