Jablková žemľovka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Rožky nakrájame na kolieska. Mlieko zohrejeme a osladíme. Ohňovzdornú nádobu dobre vymastíme maslom a vysypeme strúhankou. Kolieska rožkov namáčame do mlieka a vyložíme nimi dno a boky nádoby. Potom striedavo prekladáme vrstvy jabĺk s rožkami za posýpania mletými orechmi, mletou škoricou a práškovým cukrom. Ako poslednú vrstvu dáme rožky. Zalejeme zbytkom mlieka a dáme krátko zapiecť do dobre vyhriatej rúry. Po upečení posypeme práškovým cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená