Závitok z teľacieho mäsa 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Umytý a naklepaný plátok teľacieho mäsa naplníme parízerom, mrkvou, sendvičom a štvrťkou na tvrdo uvareného vajca, stočíme, previažeme niťou, nasucho opečieme, podlejeme vodou a udusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a chvíľu povaríme. Do hotovej šťavy zamiešame maslo a vložíme do nej udusený závitok.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Detviansky rezeň

Náročnosť

Parená knedľa

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút