Závitok z teľacieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.42
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Umytý a naklepaný plátok teľacieho mäsa naplníme hydinovou salámou, mrkvou, sendvičom a na tvrdo uvareným vajcom, stočíme, previažeme niťou, nasucho opečieme, podlejeme vodou a udusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a chvíľu povaríme. Do hotovej šťavy zamiešame maslo a vložíme do nej udusený závitok.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená