Jazyk na hubách 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté jazyky vložíme do vody, do ktorej sme pridali očistené strúčiky cesnaku a zrniečka čierneho i nového korenia, a uvaríme. Mäkké jazyky vyberieme a vložíme do studenej vody. Potom z nich odstránime blanu a pokrájame ich na tenšie plátky. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme očistené, umyté a na menšie kúsky pokrájané hríby, rascu, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku a za občasného pomiešania dusíme najskôr len vo vlastnej šťave, až neskôr podlejeme naberačkou vývaru a udusíme do mäkka. Potom zaprášime múkou, premiešame a podľa potreby rozriedime vývarom. Do udusených hríbov vložíme pripravený jazyk a necháme ho pre hriať. Podávame s ryžou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pomarančové rezy

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Rybacia pomazánka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Savarinov nákyp

Náročnosť

Chuťovky s cesnakovou nátierkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jarabice na smotane

Náročnosť

Hydinová paštéta so zapečenými korbáčikmi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút