Jazyk na hubách 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté jazyky vložíme do vody, do ktorej sme pridali očistené strúčiky cesnaku a zrniečka čierneho i nového korenia, a uvaríme. Mäkké jazyky vyberieme a vložíme do studenej vody. Potom z nich odstránime blanu a pokrájame ich na tenšie plátky. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme očistené, umyté a na menšie kúsky pokrájané hríby, rascu, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku a za občasného pomiešania dusíme najskôr len vo vlastnej šťave, až neskôr podlejeme naberačkou vývaru a udusíme do mäkka. Potom zaprášime múkou, premiešame a podľa potreby rozriedime vývarom. Do udusených hríbov vložíme pripravený jazyk a necháme ho pre hriať. Podávame s ryžou a so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená