-
Cukor miešame so žĺtkami a s postrúhanou citrónovou kôrou 25 až 30 minút. Potom zľahka po častiach primiešame z bielkov ušľahaný tuhý sneh, múku a zomleté orechy.
-
Cesto rozotrieme na plech, ktorý sme vyložili papierom, vymastili maslom a posypali múkou, a rýchlo upečieme do ružová. Upečené cesto vyklopíme, opatrne z neho stiahneme papier, znova ho položíme na papier, spolu s papierom zvinieme a necháme vychladnúť.
-
Potom rozbalíme, papier odstránime, roládu potrieme malinovým alebo ríbezľovým lekvárom, stočíme a povrch opäť trocha potrieme lekvárom. Zmäknutú čokoládu vymiešame s kokosovým olejom dohladka a polejeme celú roládu. Ak je poleva prihustá, rozriedime ju pomalým pridávaním horúcej vody. Nakoniec roládu posypeme ešte zomletými orechmi a ozdobíme polovičkami vlašských orechov.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ