Karfiolový nákyp 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistený karfiol uvaríme v osolenej vode skoro do mäkka. Umyté a odblanené mäso pokrájame na menšie kúsky, osolíme a na masle udusíme. Uvarený karfiol rozoberieme na ružičky, pridáme strúhanku namočenú v mlieku, žĺtky, z bielkov ušľahaný tuhý sneh a nadrobno posekanú petržlenovú vňať. Opatrne zamiešame a vo vymastenej nákypovej forme v rúre asi 30 minút zapekáme. Podávame so zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená