Karfiolový nákyp

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 2 osoby

Postup receptu

  1. Očistený karfiol uvaríme v osolenej vode skoro do mäkka. Umyté a odblanené mäso pokrájame na menšie kúsky, osolíme a na masle udusíme.

  2. Uvarený karfiol rozoberieme na ružičky, pridáme strúhanku namočenú v mlieku, žĺtky, z bielkov ušľahaný tuhý sneh a nadrobno posekanú petržlenovú vňať.

  3. Opatrne zamiešame a vo vymastenej nákypovej forme v rúre asi 30 minút zapekáme. Podávame so zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 08, 2022 / 09:04

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zapečené rajčiaky

Náročnosť

Parížsky rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Mandľové rožky

Náročnosť

Krehké koláčiky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Jednohubky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút