Plnená roštenka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso z roštenky nakrojíme, zľahka naklepeme, osolíme okoreníme potrieme rozotretým cesnakom, navrch dáme plátky slaniny, klobásu v celosti a kapiu. Mäso stočíme a spojíme ihlicou. Prudko opečieme na rozpálenom oleji a v mierne vyhriatej rúre dopečieme (asi 20 minút). Z plnenej roštenky krájame šikmé rezy. Ako prílohu podávame dusenú ryžu a zeleninový šalát.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bravčové rebierko

Náročnosť

Rýchla omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Dusený karfiol

Náročnosť