Paštéta z bravčovej pečene

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Surovú odblanenú pečeň, uvarené zemiaky a cibuľu opraženú na masti dva razy zomelieme na mäsovom mlynčeku. Potom zmes pretrieme cez sito, pridáme vajce, roztopenú masť, pokrájanú slaninu, mleté biele korenie, soľ a všetko spolu dobre premiešame. Formu alebo porcelánový hrniec vymastíme masťou, naplníme zmesou, formu uzavrieme vrchnákom (hrniec zaviažeme pergamenovým papierom) a paštétu varíme v pare 2 hodiny. Uvarenú vyklopíme a až celkom vychladnutú pokrájame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená