Kotlíkový guláš

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu,po stmavnutí pridáme nadrobno nakrájanú papriku a po chvíli na malé kocôčky nakrájané paradajky-aby sa rozvarili aj šupky.

  2. Hodíme tam dva celé zemiaky. Pridáme na kocky nakrájané hovädzie mäso a dusíme do polomäkka – doba záleží od veku dobytka.

  3. Potom pridáme na kocky nakrájané bravčové mäso, soľ, koreniny, horčicu a dusíme kým nie je mäso skoro mäkké.

  4. Teraz pridáme na kocky nakrájané zemiaky, dolejeme vodu (najlepšie vriacu), pivo,  dosolíme a pred ukončením dochutíme majoránkou, pretlačeným cesnakom a čili paprikou.
    PS: Ak sa prvé dva zemiaky nerozvarili rozpučíme ich varechou o stenu kotlíka.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hovädzí vývar so žĺtkami

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny

Mäsové lekno

Náročnosť

Cesnakové maslo

Náročnosť