Wrap s bresaolou

Pripravte si doma chutný wrap.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Kapustu nakrájame na tenké plátky, osolíme, okoreníme, pokropíme šťavou z citróna, necháme postáť 5-10 min a tak zmiešame s gréckym jogurtom.

  2. Lavaš si rozložíme, pridáme nátierku, šalát valerián a postupne na neho ukladáme bresaolu, ementál, uhorku, papriku, nastrúhaný chren a červenú kapustu v gréckom jogurte.

  3. Lavaš zavinieme a vložíme do rozohriatej rúry (160°) na 2 min aby sa ementál roztopil. Vyberieme z rúry a môžeme podávať.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnená tekvica

Náročnosť

Štrúdľa na grile

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Vaječné cesto

Náročnosť