Mäsové pirohy 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Z pol vajca, múky a malého množstva vody pripravíme cesto, ktoré natenko rozvaľkáme. K zomletému mäsu pridáme postrúhanú cibuľu, soľ, čierne korenie, vajce a strúhanku. Na polovicu rozvaľkaného cesta pokladieme maličké kôpky mäsovej plnky, ktoré prikryjeme druhou polovicou cesta. Každú kôpku dookola postláčame; cesto pokrájame na rovnaké štvorčeky, ktoré zavárame do vriacej polievky. Pirohy môžeme plniť aj plnkou z mozgu alebo varených zomletých pľúcok.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená