Fazuľová polievka s údeným mäsom a so zeleninou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.5
3256 Receptov

Ingrediencie

300 g údeného mäsa
100 g suchej fazule
100 g koreňovej zeleniny (mrkva
petržlen)
30 g oleja
30 g hladkej múky
20 g cibule
voda
soľ

Postup receptu

Umytú, namočenú fazuľu varíme vo vode, v ktorej bola namočená, s údeným mäsom. Neskoršie pridáme očistenú, pokrájanú zeleninu. Z oleja a múky pripravíme ružovú zápražku, pridáme posekanú cibuľu, popražíme, zalejeme vodou, prilejeme k uvarenej fazuli s mäsom, osolíme a spolu ešte povaríme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kapustnica

Náročnosť

Vtáčie mlieko

Náročnosť

Vajcia plnené syrom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Nescafé múčnik

Náročnosť

Mandľová torta

Náročnosť